Kontakta mig info@sundaymorning.nu

Stressa sig till håravfall?

Företagare som stressar sig till håravfall, är det verkligen möjligt?

Min man är som jag företagare och har varit det sedan han slutade gymnasiet för 20 år sedan, vi har diskuterat på senaste tiden att han har börjar tappa hår, det har verkligen blivit tydligt på sista tiden, och han säger att han inte gillar det alls.

Jag gjorde lite research och jag tror faktiskt att stress kan orsaka håravfall, försökte att säga det till honom, men han skulle aldrig dra ner på tempot säger han. Haha typiskt han.

Stressa sig till håravfall

Jag började istället leta efter andra lösningar, den första behandlingen som man tänker på är en hårtransplantation, det känns dock som det är sista utvägen och det känns alldeles för drastiskt att göra det redan nu. Jag hittade även en mössa som säger sig stoppa håravfall och främja hårtillväxt, det ska tydligen räcka med att använda den ett par timmar varje dag i någon månad för att se resultat. Det kanske vore något jag kan tipsa honom om? Tror jag faktiskt ska göra det. Det känns som en alldeles lagom åtgärd, han kan ju till och med kan ha på sig den när han sover.

Nytt år 2016

För övrigt så går allt bra med företagandet, det känns tryggt att vara 2 företagare i familjen, man kan bolla så mycket idéer med varandra och det känns väldigt tryggt på något vis.

Mina planer för det kommande året är att expandera ytterligare, jag vill ha cirka 4 anställda när året är slut, på det viset kommer jag kunna fokusera mycket mer på att utveckla företaget än att som nu faktiskt leverera direkt till kunden, vilket tar en väldans massa tid.